lördag 23 maj 2009

Farvälmiddag

Ikväll hade vi en sista middag med hela gänget på Asian Days. Det blev såklart tabehodai, vi åt hur mycket vi ville i två timmar.



Personalen var tvungena att ha mask pga influensan






Vi bokstavligen rullade därifrån. Rullade rätt in på Basker and Robins. Där vi köpte jättedyr glass. För glass kan man fortfarande äta fast man är proppmätt.







Sedan rullade vi vidare till karaoke. Men inte det vanliga stället Ring. Ring är ett väldigt skruttigt men billigt ställe som vi ofta sjunger karaoke på. Men på grund av svininfluensan är gaijins inte alla välkomna lägnre. Vi som bor i seminar houses får inte komma, trots att vi har varit i Japan sedan januari och därmed inte är farligare än någon annan japan. Men de utbytesstudenter som bor hos japanska familjer är välkomna.
Japanerna är livrädda för gaijins för tillfället (smittan har spridit sig ännu mera) en japan fällde upp sitt paraply för att skydda sig från erik och hans tjej idag när de gick förbi. Och de som bor hos japanska familjer har fått ett mail om att de helst borde använda ansikstmask och stanna inomhus för att många familjer har hört av sig till skolan och varit oroliga över att bli smittade av sina inneboende.
I alla fall, eftersom vi inte var välkomna på det vanliga stället gick vi till ett annat, som är mycket fräschare än Ring. Och vi hade tur för det var halva priset på allt ikväll. Så vi sjöng för fullt för sista gången.









Sen var det dags att säga hejdå. Några kommer jag att träffa imon, men jag träffade Robyn och Ben för sista gången idag. Det börjar att bli jobbigt att säga hejdå till männsikor varje dag. Det enda som är bra med det ar att det blir lättare att åka hem när nästan alla har hunnit åka före.

Inga kommentarer: